preloader

Відкритий лист до клієнтів та партнерів Sense Bank від новопризначених членів Наглядової Ради та Правління

Шановні клієнти та партнери,

хочемо повідомити вас про те, що нові члени Правління та Наглядової Ради Sense Bank приступили до виконання своїх обов'язків. Керівництво банку було призначено Фондом гарантування вкладів фізичних осіб за поданням Міністерства фінансів України та погоджено Національним Банком України.

Нове керівництво має на меті забезпечити стабільну роботу, що сприятиме подальшому розвитку банку, його персоналу, клієнтів та зацікавлених сторін. Ми віримо, що персонал та клієнти є найважливішим активом банку та вирішальною запорукою його успіху. Ми запевняємо вас, що ви можете розраховувати на професійну відданість колег місії банку, а саме чесності та прозорості, і сподіваємось на подальшу співпрацю.

Банк прагне стати більш ефективним постачальником фінансових послуг для своїх клієнтів і найтехнологічнішим банком в Україні. Цінуємо відданість наших клієнтів та сподіваємось на поглиблення співпраці. Команда робитиме все, щоб задовольняти потреби клієнтів, що дозволить розвивати їх бізнес в майбутньому.

Наша мета — зміцнити лідерські позиції на ринку та продовжувати впроваджувати інноваційні продукти та технології для наших клієнтів і партнерів.

Від імені Наглядової ради та Правління

Щиро Ваші,

Аджунер Шевкі, Голова Наглядової Ради

Дмитро Кузьмін, Голова Правління