preloader

Sense Bank збільшує кількість нових клієнтів-підприємців на 18,89%

З моменту націоналізації, щомісячне залучення нових клієнтів-підприємців зросло  на 18,89%. Обсяг виданих кредитних коштів юридичним особам та фізичним особам-підприємцям, за той же період, перевищив 678 млн грн при 65% відсотках схвалення заявок на кредитування для бізнесу.

Абсолютними флагманами серед представників малого та середнього бізнесу є тарифний план «Бізнес-Простір» для юридичних осіб та тарифний план «HEAD» для ФОПів.

Так, «Бізнес-Простір» – це продукт, який максимально враховує потреби бізнесу. Юридичні особи віддають йому перевагу, адже сплачуючи символічні 139 гривень на місяць вони отримують можливість безлімітного проведення платежів в національній валюті, безкоштовне перерахування зарплати на рахунки співробітників та дуже вигідні тарифи на валютообмінні операції і SWIFT-платежі.

Що ж до тарифного плану «HEAD», то його орієнтовано саме на ФОП. Це повністю дистанційний продукт, адже обрати цей тарифний план можна у мобільному застосунку Sense SuperApp витративши на це всього кілька хвилин. Крім того, унікальним цей продукт робить те, що всі необхідні підприємцеві послуги можна отримати у мобільному застосунку.

Дистанційність обслуговування клієнтів, та зокрема бізнес-клієнтів, відкриває нові перспективи для економічної стабільності України, адже завдання будь-яких структур, які можуть впливати на бізнес-процеси, це створення якомога комфортніших умов для бізнесу. Підприємець принесе значно більше користі, якщо буде думати про свою справу, а не гаяти години та дні, займаючись паперовою бюрократією у банках.

Саме тому Sense Bank намагається перенести в онлайн максимум процесів: оформлення рахунку ФОП, отримання довідок, сплата податків, генерація QR-кодів та онлайн відкриття рахунків для юридичних осіб – все це доступно нашим клієнтам вже зараз.

Наша мета – перенести 100% процесів в онлайн площину, при цьому зробивши їх максимально простими та зручними для всіх клієнтів.